WSJ: Το smartwatch της Google, σύντομα σε μαζική παραγωγή

30 Οκτωβρίου 2013

Μετά την κυκλοφορία του Galaxy Gear, και άλλες εταιρείες του χώρου ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη δική του πρόταση στα smartwatches, με τη Google να ακολουθεί σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Google βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης του δικού
της «έξυπνου ρολογιού», το οποίο θα είναι έτοιμο για να βγει σε μαζική παραγωγή τους επόμενους μήνες.

Σχετικά με τη λειτουργία του, η WSJ αναφέρει ότι αυτό θα συνεργάζεται με την υπηρεσία Google Now ώστε να λαμβάνει πληροφορίες μέσω αυτής από όσα smartphone την υποστηρίζουν. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει αν θα είναι αναγκαστική η σύνδεση του smartwatch με κάποιο smartphone ή tablet όπως γίνεται τώρα με το Galaxy Gear ή αν θα μπορεί να δουλέψει αυτόνομα.

Επιπλέον η Google φαίνεται ότι έχει επενδύσει αρκετό χρόνο και πόρους για να ξεπεράσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη μπαταρία και συγκεκριμένα με την αυτονομία του, κάτι που αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα και με άλλες υλοποιήσεις εταιρειών. Πριν δύο μόλις μήνες, η Google εξαγόρασε την εταιρεία WMM Labs η οποία ασχολείται με την παραγωγή έξυπνων ρολογιών.

Το 2014 αναμένεται να είναι μια αρκετά δραστήρια χρονιά για τα έξυπνα ρολόγια, αφού εκτός από τη Google, φήμες αναφέρουν εδώ και καιρό ότι η Apple ετοιμάζει τη δική της πρόταση (iWatch) όπως επίσης και η HTC.

 Site: Wall Street Journal [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger