Το 20άρι tablet της Panasonic έρχεται και κοστίζει 4.500€!

09 Νοεμβρίου 2013

Ίσως θυμάστε το Toughpad των 20 ιντσών από την πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας IFA, όπου και παρουσιάστηκε. Το tablet, αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο, διαθέτει πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και φυσικά επιβάλλεται με τον όγκο του, αλλά και με την...τιμή αγοράς του!
toughpad2
Το UT-MB5, όπως ονομάζεται το μοντέλο της Panasonic, «τρέχει» τα Windows 8.1 Pro με τη βοήθεια του Core i5 vPro επεξεργαστή, των 8 GB μνήμης RAM και τον 256 GB SSD του. Το Wi-Fi, το Bluetiith και οι USB 3.0 θύρες του, όμως, είναι δευτερεύοντα μπροστά στο κύριο ατού του, την IPS Alpha LCD οθόνη των 20 ιντσών και ακόμη περισσότερο μπροστά στην ανάλυσή της: 3840 x 2560 pixels (15:10 aspect ratio) ή αλλιώς η ανάλυση γνωστή και ως «4Κ» στο κοινό. Μόνο όσοι το έχουν δεί και επεξεργαστεί από κοντά μπορούν να κατανοήσουν τηνεμπειρία που προσφέρει στο χρήστη. Έτερο, ισχυρό, όπλο του είναι η υποστήριξη τουElectronic Touch Pen της εταιρείας και το multi-touch 10 σημείων.
Ποιά θα ήταν όμως μια λογική τιμή λιανικής γι’αυτό το θηριώδες tablet; Πλέον γνωρίζουμε όχι μόνο την τιμή, αλλά και το πότε θα κυκλοφορήσει (στην αγορά των ΗΠΑ, ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη). Αυτό θα συμβεί τον ερχόμενο Γενάρη και όσοι πραγματικά θέλουν να το αποκτήσουν, θα πρέπει να εκταμιεύσουν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 5.999 δολλάρια! Η αντίστοιχη τιμή στην ευρωπαϊκή αγορά ανέρχεται στα 4.500 € περίπου, αν ενδιαφέρεστε. Φυσικά πρόκειται για μια συσκευή που στοχεύει μικρή και συγκεκριμένη ομάδα πελατών, επαγγελματιών και εταιρειών δηλαδή, για συγκεκριμένες χρήσεις, όπου η οθόνη κάνει τη διαφορά.
toughpad3
Εκτός των άλλων και παρά την τεράστια οθόνη του, το Toughpad είναι σχετικά «compact», χάρη στο λεπτό περίβλημά του και ζυγίζει 2,35 κιλά, μάλλον λίγο για μια τέτοια συσκευή. Επίσης, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι πολύ ανθεκτικό, αρκετά για να επιβιώσει μιας πτώσης από ύψος 75 εκατοστών στο πάτωμα με την «πλάτη» του, εν λειτουργία. Ευτυχώς γιατί θα ήταν απίστευτα ψυχοφθόρο να δείς 4.500€ να πηγαίνουν στα σκουπίδια μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger