Πρώτες εικόνες του επερχόμενου HTC M8 και του χρυσού One (Φήμες)

08 Νοεμβρίου 2013

Η φετινή προσπάθεια της HTC για καλύτερα αποτελέσματα με την κυκλοφορία του One, μάλλον δεν είχε την πορεία που ανέμενε η κατασκευάστρια. Αυτό όμως δεν προέρχεται από αρνητικές πωλήσεις της συσκευής, αφού σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, οι πωλήσεις του υπερβαίνουν
αυτές προηγούμενων ναυαρχίδων της. Ο κύριος λόγος για την μείωση των εσόδων φαίνεται πως ήταν η μικρότερη ζήτηση για τις συσκευές μεσαίας κατηγορίας που παρουσίασε αυτή.

Εντούτοις, σύμφωνα με διαρροές, η κατασκευάστρια ασχολείται τώρα με τη δημιουργία της επόμενης ναυαρχίδας της για το 2014, με κωδική ονομασία Μ8, που πιθανότατα θα ανακοινώσει τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με το ePrice από την Ταϊβάν, οι πρώτες εικόνες του πίσω καπακιού του M8 διέρρευσαν χθες στο διαδίκτυο. Δείχνουν μεγάλη ομοιότητα της συσκευής με το One, με μία παραπάνω τρύπα στην κορυφή, που θα χρησιμεύει πιθανότατα για αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. 

Να αναφέρουμε επίσης τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του smartphone, που συμπεριλαμβάνουν επεξεργαστή Snapdragon 800 της Qualcomm, 3GB μνήμης RAM και το Sense 6 UI. Η οθόνη πιθανότατα θα είναι μεταξύ 5 και 5,2 ιντσών, ανάλυσης 2048 × 1080 pixels, ακολουθώντας τα πρότυπα των ναυαρχίδων του 2014.

Τέλος, μαζί με τις εικόνες του M8, διέρρευσε και μια φωτογραφία του πίσω καλύμματος του One σε χρυσό χρώμα, κάτι που επιβεβαιώνει παλαιότερη φήμη. Η χρυσή έκδοση του One αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην περίοδο των εορτών.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger