Πρώτη γεύση από το Australis, το ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον του Firefox

19 Νοεμβρίου 2013

Την πρώτη γεύση από το νέο γραφικό περιβάλλον του Firefox browser με την ονομασία Australis, έχουμε την ευκαιρία να δούμε από σήμερα αρχής γενομένης από την δοκιμαστική έκδοση του Firefox Nightly.
Η Mozilla δε χάνει την ευκαιρία να θέσει ψηλά τον πήχη δηλώνοντας ότι
το Australis είναι «το πιο προσεκτικά σχεδιασμένο περιβάλλον για browser στον πλανήτη» προσθέτοντας μάλιστα ότι είναι «εντυπωσιακά γρήγορο». Προσθέτει μάλιστα ότι ο νέος σχεδιασμός είναι πιο μοντέρνος, καθαρός, με έμφαση στο πως χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το browser στις μέρες μας.

Εκτός των αισθητικών βελτιώσεων, η Mozilla αναφέρει ότι έχει εκμοντερνίσει το σύστημα πρόσθετων, με τα add-ons να λειτουργούν όπως παλιά όμως με την υπόσχεση ότι θα είναι πολύ πιο εύκολη η αλλαγή εμφάνισης του browser.



Για όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με το μέλλον του Firefox, μπορούν να κατεβάσουν από το παρακάτω link το Firefox Nightly, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί παράλληλα με το Firefox. Η συγκεκριμένη έκδοση του Firefox ανανεώνεται κάθε βράδυ και απευθύνεται σε developers που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τη Mozilla στη δοκιμή νέων χαρακτηριστικών.

Τα αρχικά σχέδια της Mozilla προέβλεπαν την ενσωμάτωση του Australis στο Firefox 25 ο οποίος όμως κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα χωρίς κάποια εξέλιξη. Δεδομένου ότι ήδη η έκδοση 26 βρίσκεται σε beta στάδιο με την τελική κυκλοφορία να είναι προγραμματισμένη για το Δεκέμβριο, η ενσωμάτωση του στο Firefox παραπέμπεται για τους πρώτους μήνες του 2014.

 Download: Firefox Nightly [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger