Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends ξεπέρασε τους 32 εκατ. θεατές!

19 Νοεμβρίου 2013

Παρευρεθήκαμε στον παγκόσμιο τελικό του πρωταθλήματος του League of Legends για την τρίτη σεζόν στο Λος Άντζελες. Το event ήταν sold-out και το στάδιο ήταν γεμάτο μεπάνω από 12.000 θεατές. Ωστόσο, τους τελικούς δεν τους είδαν μόνο όσοι ήταν μέσα στο στάδιο, αλλά
και αμέτρητοι φαν του παιχνιδιού online, από το σπίτι τους.
Η Riot Games λοιπόν, μόλις ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα του League of Legends πως οι συνολικοί online θεατές ολόκληρου του πρωταθλήματος ξεπέρασαν τα 32 εκατομμύρια (τεράστιος αριθμός, έτσι;), ενώ οι ταυτόχρονοι θεατές που παρακολούθησαν τον τελικό έφτασαν μέχρι και τα 8,5 εκατομμύρια.
Επειδή τα νούμερα μπορούν να σου φαίνονται αδιάφορα, για να τα συγκρίνεις σου έχουμε και τα περυσινά. Στη δεύτερη σεζόν λοιπόν το παγκόσμιο πρωτάθλημα παρακολούθησαν 8,2 εκατομμύρια φαν, ενώ οι ταυτόχρονοι άγγιξαν μόλις το 1,1 εκατομμύριο. Μιλάμε για διαφορά, όχι αστεία.
Στη δημοσίευση που έγινε, η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε αυτούς τους αριθμούς γιατί είναι πραγματικά μια απόδειξη για το πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα eSports. Πιστεύουμε οπωσδήποτε πως αυτό είναι η αρχή από κάτι τεράστιο και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε κομμάτι του.»
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger