Νέες εικόνες του φουτουριστικού Campus 2 της Apple!

12 Νοεμβρίου 2013

Δεν πέρασε πολύς καιρός απ’όταν αναφερθήκαμε στα καινούργια «αρχηγεία» που σχεδιάζει η Amazon, με τις τρείς γυάλινες σφαίρες να κλέβουν την παράσταση στις μακέτες. Φυσικά, οι περισσότεροι αναμένουν να δουν το στρατηγείο της Apple που είναι προγραμματισμένο
για παράδοση το 2016, καθώς μια εταιρεία με το δικό της status δε μπορεί παρά να στεγάζεται σε μοναδικές εγκαταστάσεις που όμοιές τους δε θα υπάρχουν.

Το “Infinite Loop”, όπως αποκαλείται χάρη στο σχεδιασμό του που θυμίζει ιπτάμενο δίσκο, θα βρίσκεται (φυσικά) στο Cupertino της Καλιφόρνια, θα είναι τετραώροφο και θα καλύπτει μια επιφάνεια 29 εκταρίων (290.000 τετραγωνικά μέτρα), μέσα σε ένα χώρο συνολικά 71 εκταρίων,  ο οποίος κατά 80% θα αποτελείται από ανοικτά τοπία και βλάστηση. Διάφορων ειδών δέντρα και φυτά (7.500 τον αριθμό) θα δημιουργούν ένα παραδεισένιο περιβάλλον, όπου θα έχουν την τύχη να εργάζονται οι υπάλληλοι της Apple και το οποίο θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες. Ένα υπόγειο parking 2.000 θέσεων θα δημιουργηθεί κάτω από το κυκλικό κτίριο και σύμφωνα με το πλάνο, όλες οι εγκαταστάσεις θα τροφοδοτούνται μέσωανανεούμενων πηγών ενέργειας!
Το αρχηγείο έχει σχεδιαστεί από τον αείμνηστο Steve Jobs και τον αρχιτέκτονα Sir Norman Robert Foster από κοινού, έτσι το φουτουριστικό σχήμα του και το «όραμα» που εκπροσωπεί δεν προκαλούν καμία εντύπωση, προερχόμενα από τους ανθρώπους αυτούς. Γυαλί και μέταλλο κυριαρχούν, βέβαια, στην κατασκευή, αλλά καλύτερο από το να την περιγράφουμε, είναι απλά να την χαζεύουμε. Δείτε μερικές από τις ψηφιακά δημιουργημένες εικόνες που δημοσίευσε ο Foster και τις οποίες αναδημοσίευσε το Wired.com.
applehq11
applehq6
applehq1
applehq2
applehq3
applehq8
applehq7
applehq9
applehq10
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger