Το Conjuring αποκτά 3 spinoff ταινίες!

12 Νοεμβρίου 2013

Όπως ακριβώς συνέβη και στο Saw του σκηνοθέτη James Wan, που απέκτησε άλλες έξι συνέχειες και από ότι φαίνεται πάει και για την έβδομη, το ίδιο θα συμβεί και με την άλλη ταινία τρόμου του, “The Conjuring”. Οι εταιρίες Warner Bros και New Line, έπειτα την τρομερή επιτυχία
της ταινίας που απέσπασε 316 εκατομμύρια δολάρια, έναντι των 20 που κόστισε, ήδη έχουν ανακοινώσει το Conjuring 2, αλλά τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί, καθώς τα γνωστά site “Schmoes Know” και “Bloody Disgusting”, αναφέρουν πως η παραγωγή θα αποκτήσει άλλες τρεις spinoff ταινίες, που θα έχουν σχέση με διάφορες υποθέσεις του ζευγαριού Warren (Vera Farmiga, Patrick Wilson).

Μάλιστα τα site δηλώνουν πως η μία από αυτές τις ταινίες, θα επικεντρωθεί στην ιστορία της φρικιαστικής κούκλας Annabelle, η οποία εμφανίζεται και στην αρχή του Conjuring. Η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο. Όσο αφορά τα υπόλοιπα δύο spinoff, αλλά και το ποιος θα γράψει τα σενάρια τους και ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ακόμα δεν έχει γνωστό, καθώς ο Wan ακόμα δεν έχει καν επιβεβαιώσει αν θα επιστρέψει ξανά στο project. Οι φήμες πάντως αναφέρουν πως την ιστορία της Annabelle θα τη δούμε πριν το Conjuring 2. Ελπίζω πάντως η καταπληκτική αρχή να μην πάει στράφι, όπως συνέβη και με το Saw.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger