Νέα λευκη design οθόνη 24 ιντσών απο την AOC σε προσιτή τιμή

14 Νοεμβρίου 2013

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC, παρουσιάζει τη νέα λευκή οθόνηe2451Fh24” (61 εκ) με ξεχωριστό design και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Με λευκό κομψό φινίρισμα, η FullHD οθόνη χρησιμοποιεί LED-backlitLCD τελευταίας τεχνολογίας για να ταιριάξει ιδανικά την εκπληκτικής απόδοσης εικόνα με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Με χρόνο απόκρισης pixel μόλις δύο χιλιοστά το δευτερόλεπτο,  η οθόνη ενεργειακής απόδοσης είναι ιδανική και για gaming.


Εντυπωσιακή απόδοση

Η AOC εξοπλίζει το νέο μοντέλο της σειράς StyleLine 51 με ένα ξεχωριστό TNpanel που προσφέρει φωτεινότητα 250 cd/m², φυσική αντίθεση 1000:1 και χρόνο απόκρισης μόλις 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ως αποτέλεσμα η e2451Fh προβάλλει  φωτεινές εικόνες χωρίς θολώσεις και σκιές.FullHDοθόνη, κατάλληλη για εφαρμογές γραφείου, multimedia και gaming, είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με την ελκυστική σχεδίαση.


Προηγμένος εξοπλισμός

Η 24” οθόνη δέχεται σήμα μέσω της αναλογικής VGA θύρας καθώς και ψηφιακά με DVI-ή HDMI. Μια έξοδος 3.5 χιλ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση ήχου σε εξωτερική συσκευή. Η οθόνη διαθέτει δυνατότητα κλίσης και μια σειρά πρακτικών λογισμικών. 


Συγκεκριμένα το“Saver”και το “EcoMode” χρησιμοποιούν έξυπνες λειτουργίες εικόνας για την περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ το i-Menu επιτρέπει οι ρυθμίσεις της οθόνης να γίνονται εύκολα και από το ποντίκι. Επιπλέον, η λειτουργία “Screen+”μοιράζει σε την οθόνη 16:9 σε διαφορετικά panes, τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω συντομεύσεων. 

Όπως σε όλες τις οθόνες της, η AOC προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση στο μοντέλο της σειράς StyleLine.  Η οθόνη e2451Fh θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2013 με ενδεικτική λιανική τιμή στα €184. 

Πηγή: Δελτίο Τύπου.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger