Το Snapchat απορρίπτει πρόταση εξαγοράς 3 δισ. δολαρίων από το Facebook

14 Νοεμβρίου 2013

Σύμφωνα με την αξιόπιστη εφημερίδα Wall Street Journal, το Facebook προσπάθησε πρόσφατα να εξαγοράσει τη γνωστή εφαρμογή Snapchat έναντι 3 δισ. δολαρίων, με το Snapchat όμως να απορρίπτει την πρόταση.
Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, οι συζητήσεις μεταξύ
του Facebook και του Snapchat πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, με το Facebook να προσφέρει 3 δισ. δολάρια σε μετρητά για το κλείσιμο της συμφωνίας χωρίς όμως να το επιτυγχάνει.

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με φωτογραφίες η οποία έχει δημιουργήσει αίσθηση εξαιτίας της δυνατότητας που δίνει αυτόματης διαγραφής των φωτογραφιών που στέλνει ο κάθε χρήστης, λίγα δευτερόλεπτα μετά την παραλαβή τους..

Η πληροφορία της WSJ έρχεται λίγες ημέρες μετά τις αναφορές ότι η No1 ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει μείωση στην καθημερινή χρήση από έφηβους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και το ίδιο το Facebook αναφέρει ότι η χρήση από τη συγκεκριμένη ομάδα χρηστών είναι σταθερή.

 Site: Wall Street Journal [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger