Grand S Flex: Νέο smartphone από τη ZTE για την Ευρωπαϊκή αγορά

06 Νοεμβρίου 2013

Μετά την σειρά οικονομικών android smartphone, Blade Q, η ZTE επιστρέφει σήμερα με μία ακόμη κυκλοφορία smartphone και πάλι για την ευρωπαϊκή αγορά.
To Grand S Flex διαθέτει πολύ όμορφο σχεδιασμό με βάση τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ZTE, ενώ και οι διαστάσεις του 145 x 70 x 8.9 χιλ.
κρίνονται αρκετά ικανοποιητικές όπως επίσης και το βάρος του το οποίο δε ξεπερνά τα 130 γραμμάρια.

Η οθόνη τεχνολογίας IPS είναι αρκετά μεγάλη, στις 5' ίντσες με HD ανάλυση 720 x 1280 και στο εσωτερικό υπάρχει διπύρηνος επεξεργαστής στο 1.2 GHz με 1 GB RAM και 16 GB εσωτερική μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Η κύρια κάμερα είναι στα 8mp με LED Flash και η εμπρόσθια στο 1mp για βιντεοκλήσεις. Συνδέεται κανονικά σε δίκτυα 4ης γενιάς ενώ στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε μπαταρία 2.300 mAh, GPS και ραδιοφωνικό δέκτη.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Και αυτό το smartphone στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android και συγκεκριμένα στην έκδοση 4.1 Jelly Bean. Το Grand S Flex αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του από αυτή την εβδομάδα στην Ισπανία, Τσεχία, Σλοβακία ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Γερμανία, Φινλανδία και Πολωνία.

 Site: GSMArena [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger