Λος Άντζελες | Ετοιμάζει δίκτυο για δωρεάν, γρήγορη πρόσβαση στο Ιnternet

06 Νοεμβρίου 2013

Μετά τις δηλώσεις Σαμαρά για δωρεάν wifi, σκιάχτηκε το Λος ‘Αντζελες και αποφάσισε να προκηρύξει διαγωνισμό για την ανάληψη ενός από τα πλέον φιλόδοξα έργα: τη δικτύωση, μέσω οπτικών ινών, 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων και επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο δικτύωσης, όλοι
οι πολίτες θα απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο internet με γρήγορες broadband συνδέσεις με ταχύτητες 2-5Mbps (πιθανόν με την προσθήκη κάποιων διαφημίσεων).
Επίσης, θα παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης με ταχύτητες που θα αγγίζουν το αστρονομικό 1 Gigabit, δηλαδή 1000Mbps, έναντι πληρωμής.
Μάλιστα, το δίκτυο θα υποστηρίζει και όλα τα δημοτικά hot-spots που παρέχουν ήδη δωρεάν Wi-Fi σε αρκετά σημεία της πόλης.
Τέλος, οι αρχές του L.A. υπολογίζουν ότι το κόστος του έργου θα ανέλθει στα 3 με 5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ έχουν ήδη έτοιμο το διαγωνισμό για την κατάθεση προτάσεων ανάληψης του έργου και θα δημοσιεύσουν την προκήρυξή του μέσα στις επόμενες ημέρες. Η πρόταση έγινε δεκτή παμψηφεί από το δημοτικό συμβούλιο.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger