Motorola: Moto G και επίσημα, με κόστος από 179 δολάρια

13 Νοεμβρίου 2013


Ανακοινώθηκε και επίσημα, μετά την προαναγγελία του σχετικού event, το νέο smartphone της αμερικανικής Motorola, μια συσκευή που φέρει την ονομασία Moto G, σε μια παρουσίαση που λαμβάνει χώρα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Ανακοινώθηκε και επίσημα, μετά την προαναγγελία του σχετικού event, το νέο smartphone
της αμερικανικής Motorola, μια συσκευή που φέρει την ονομασία Moto G, σε μια παρουσίαση που λαμβάνει χώρα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Dennis Woodside, το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε εκείνους που έψαχναν κάτι προσιτό, όσον αφορά την τιμολόγηση του, χωρίς να χρειάζεται όμως να θυσιάσουν από την τελική εμπειρία χρήσης. Όπως δηλώνει ο ίδιος, το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται από πολλά εκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως.



Όσον αφορά στο smartphone αυτό καθαυτό, αποτελεί μια entry-level πρόταση χαμηλού κόστους, η οποία θα κάνει την εμφάνιση της σε σειρά αγορών, παγκοσμίως. Διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών 329 ppi (το Verge αναφέρει πως είναι LCD TFT) και ανάλυσης 720p σύμφωνα με την Motorola, ξεπερνάει σε επιδόσεις την οθόνη του iPhone 5s), τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 400 στο 1,2GHz (σύμφωνα και πάλι με την εταιρεία, ξεπερνάει σε συγκεκριμένους τομείς το Samsung Galaxy S4, όπως για παράδειγμα στον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει boot και σε αυτόν που απαιτεί για να εκκινήσει τον browser), 1GB μνήμης RAM, 8 ή 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, οπίσθια κάμερα των 5 megapixels και εμπρόσθια των 1,3 megapixels καθώς επίσης και μπαταρία των 2.070mAh. Η έκδοση με τα 8GB θα κοστίζει 179 δολάρια, ενώ αυτή με τα 16GB θα φτάνει τα 199 δολάρια. Φυσικά, η συσκευή δανείζεται πολλά στοιχεία από την εμφάνιση του Moto X.



Η εταιρεία δεν θα κάνει διαθέσιμη τη δυνατότητα του Moto Maker για παραμετροποίηση της εμφάνισης του Moto G, αλλά το πίσω καπάκι της είναι αφαιρούμενο, κάτι που σημαίνει πως ο χρήστης μπορεί να υιοθετήσει κάποιο με το χρώμα της αρεσκείας του, μεταξύ των 19 διαθέσιμων επιλογών. Το smartphone έρχεται εξοπλισμένο με Android 4.3 Jelly Bean, αν και η Motorola κάνει γνωστό πως θα αναβαθμιστεί στο νεότερο Android 4.4 μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η εμφάνιση του λογισμικού είναι πολύ κοντά στην stock, αν και δεν έρχεται εξοπλισμένο με κάποιες λειτουργίες που εντοπίζονταν στο Moto X, λόγω των χαμηλότερων τεχνικών προδιαγραφών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως διαθέτει συνδεσιμότητα με LTE δίκτυα. Οι διαστάσεις του είναι 129,9 × 65,9 × 6,0-11.6 χιλιοστά και το βάρος του 143 γραμμάρια.

Αξίζει να αναφερθεί πως διαθέτει FM receiver, δίκαρτη υποστήριξη (σε κάποιες περιοχές) καθώς και το λογισμικό Motorola Assist, το οποίο θα προσπαθήσει να προσαρμόσει τη συσκευή ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Αν και η εταιρεία δεν έκανε γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει και συσκευές χαμηλότερου κόστους, η δήλωση του Woodside πως «πριν από το G υπάρχουν και άλλα πράγματα» αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Η συσκευή είναι από σήμερα διαθέσιμη στην Βραζιλία και σε περιοχές της Ευρώπης (οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές), με κόστος, όπως προαναφέραμε, που βρίσκεται στα 179 δολάρια για την έκδοση με τα 8GB και στα 199 δολάρια για αυτήν με τα 16GB. Μέσα στην επόμενες εβδομάδες θα φτάσει και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης και σε έναν αριθμό χωρών από τις αρχές της επόμενης χρονιάς.



[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger