Η Nokia προσθέτει Bluetooth 4.0 σε όλα τα Windows Phone 8 Lumia

14 Νοεμβρίου 2013

Με το Amber update η Nokia έδωσε συνδεσιμότητα Bluetooth 4.0 LE (Low-Energy) σε κάποιες συσκευές της με Windows Phone 8 λειτουργικό (Lumia 520, 620, 625 και 720), αν και είχε αφήσει πολλές χωρίς αναβάθμιση αυτού του τομέα. Αυτό θα αλλάξει σύντομα με νέο 
update που θα περιλαμβάνει και τις εναπομείνασες συσκευές.

Το επερχόμενο “Black” update έχει ήδη ανακοινωθεί για το 2014 (χωρίς ακριβή ημερομηνία διάθεσης) και θα προσφέρει Bluetooth 4.0 στα Lumia 810, 820, 822, 920, 925, 928, 1020, 1320 και 1520, όσα WP8 μοντέλα δηλαδή δεν είχαν ήδη αυτή τη δυνατότητα. Το Bluetooth 4.0 έχει ως κύριο πλεονέκτημά του τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της σύνδεσης και χρήσης του, οπότε είναι ιδανικό για low-power φορητές συσκευές που πρέπει να επικοινωνούν με το smartphone, όπως για παράδειγμα ένα smartwatch ή μια συσκευή fitness tracking.
Εκτός αυτού, το Black update θα προσφέρει μια ανανεωμένη έκδοση του Glance με υποστήριξη περισσότερων εφαρμογών. Με το Glance οι συσκευές Lumia μπορούν να προβάλλουνειδοποιήσεις και πληροφορίες από διάφορες εφαρμογές στην οθόνη του κινητού, ακόμη κι όταν είναι κλειδωμένο, σε daydream mode. Επιπλέον προσφέρει υποστήριξη RAW εικόνων για τις κάμερες του Lumia 1020  και του Lumia 1520.
lumiabluetooth41
Δυστυχώς για τις συσκευές με Windows Phone 7 δεν προβλέπεται τίποτα από τα παραπάνω, οπότε αν είστε κάτοχοι άλλου Lumia από τα προαναφερθέντα, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά του.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger