Nokia: Φήμες για Lumia 8 ιντσών και διαρροή Lumia 525

06 Νοεμβρίου 2013

Τον τελευταίο καιρό, η κατηγορία των 8 ιντσών στα tablets αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής, με την γκάμα των προϊόντων που συναντάμε σε αυτό το μέγεθος να αυξάνεται διαρκώς. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη τη Nokia, η οποία φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη το επόμενο
Windows Lumia tablet, σε αυτό το μέγεθος.

Σύμφωνα με τον evleaks, η κωδική ονομασία του tablet των οκτώ ιντσών της εταιρείας είναι «Illusionist», τη στιγμή που σε ένα παλιότερο tweet του ίδιου χρήστη, αναφέρεται ότι το «Illusionist» ίσως διαθέτει και υποστήριξη stylus. Το The Verge, με τη σειρά του, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η φινλανδική κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει το νέο της δημιούργημα στις αρχές του νέου έτους, ενώ πηγές αναφέρουν ότι η συσκευή θα υιοθετεί Windows RT 8.1 και Qualcomm chipset, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποιο ακριβώς θα είναι αυτό.

Μια άλλη φήμη υποστηρίζει ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει το δικό της Surface mini με διαγώνιο οθόνης 7.5 ιντσών την ίδια χρονική περίοδο με αυτό της Nokia κι ενώ η εξαγορά του τμήματος συσκευών της γνωστής κατασκευάστριας από την εταιρεία από το Redmond δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές του νέου έτους. Κάτι τέτοιο, πρακτικά, σημαίνει ότι στις αρχές του 2014, η Microsoft θα έχει δυο πανομοιότυπα Windows tablets στην αγορά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για έναν «ενδοεταιρικό πόλεμο» με την έλευση του νέου έτους, καθώς πιστεύεται ότι οι δύο προαναφερθείσες (και φημολογούμενες) συσκευές δεν αποκλείεται να προκαλέσουν σύγχυση στο αγοραστικό κοινό που προτιμά tablets εξοπλισμένα με Windows.



[nagata] Το Nokia Lumia 525 ήταν μια συσκευή που περιμέναμε να δούμε στο Nokia World που πραγματοποιήθηκε προ λίγων ημερών, ωστόσο η εταιρία δεν μας το αποκάλυψε τότε, τώρα όμως ο διάδοχος του πλέον επιτυχημένου Lumia 520 φαίνεται πως είναι «προ των πυλών», με την κωδική ονομασία «Glee». Δεν ξέρει κανείς το πότε θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων, αλλά κινεζική ιστοσελίδα έχει αποκαλύψει μια εικόνα και έναν πλήρη κατάλογο των προδιαγραφών αυτού που ισχυρίζεται ότι είναι το Lumia 525.

Αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, τότε έχουμε να κάνουμε με μια οικονομική συσκευή που έχει δεχτεί μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις όσον αφορά στο κομμάτι του hardware (συγκριτικά με το Lumia 520). Έτσι, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 στο 1GHz, μνήμη RAM 1GB, μπαταρία 1.430mAh, οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800x400 pixels και δυνατότητα χρήσης με γάντια. Θα διαθέτει συνδεσιμότητα 3G, κάμερα των 5MP και διαστάσεις 119 x 64 x 9,9 χιλιοστά, με βάρος στα 124 γραμμάρια. Η μνήμη του θα φτάνει τα 8GB, ενώ θα υπάρχει και microSD θύρα. Τέλος, το πιο αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι πως η συσκευή θα συνοδεύεται και από το BH121 Bluetooth, ένα νέο hands-free από τη Nokia.

[via] - [via]  [Για τη συγγραφή του άρθρου συνεργάστηκε και ο nagata]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger