Την απήγαγαν και τη βασάνισαν ζητώντας ως λύτρα… ένα PSP!

23 Δεκεμβρίου 2013

Είθισται σε περιπτώσεις απαγωγών, οι απαγωγείς να ζητούν μια τσάντα (μαύρο σακβουαγιάζ όπως μας έχει διδάξει το Χόλιγουντ) τίγκα στα δολάρια για να αφήσουν το θύμα τους ελεύθερο. Στην περίπτωση μιας δύσμοιρης κατοίκου του Λας Βέγκας βέβαια, τα πράγματα ήταν
πολύ πιο… τσίπικα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα λύτρα. Γιατί τα όσα πέρασε η 30χρονη στα χέρια των απαγωγέων της δεν ήταν και λίγα…
Οι δύο κακοποιοί κρατούσαν τη γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα σε μια καρέκλα για έξι ώρες κατά τις οποίες την ξύρισαν γουλί, της έδωσαν χάπια, την πότισαν άφθονο αλκοόλ, τηνέγδυσαν σκίζοντας τα ρούχα της, μέχρι που την απείλησαν ότι θα έβρισκαν κάποιονφορέα του AIDS για να κάνει σεξ μαζί της, θα της έκοβαν τα χείλη, θα της έκοβαν το κεφάλι και θα το έστελναν πακέτο στα παιδιά της. Τι ζητούσαν για να μην κάνουν πράξη τις απειλές τους; Ένα PSP! Ναι, PSP.
Οι απαγωγείς επικοινώνησαν με φίλο του θύματός τους και του ζήτησαν να τους συναντήσει σε συγκεκριμένο σημείο φέρνοντας μαζί του και ένα PSP. Του διεμήνυσαν δε πως θα σκότωναν την άτυχη γυναίκα αν δεν έφερνε μαζί του την κονσόλα. Εκείνος, παρ’ ότι έψαξε, PSP δεν βρήκε, ωστόσο πρόλαβε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία η οποία ενεργώντας ταχύτατα, προχώρησε στη σύλληψη των φερόμενων ως εγκληματιών.
Μα PSP; Ούτε καν PS Vita; Και πόσο δύσκολο μπορεί να ‘ναι να βρει κανείς PSP στο Λας Βέγκας; 
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger