Nokia Lumia 2520 εναντίον iPad με «όπλο» ένα σκύλο και έναν κομμωτή

23 Δεκεμβρίου 2013

Με το Lumia 2520, η Nokia μπήκε και στην αγορά των tablets, υιοθετώντας το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows RT. Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την προώθηση του προϊόντος και με διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις, οι οποίες άλλοτε «τα βάζουν»
με τον ανταγωνισμό και με τις ελλείψεις που αυτός έχει (σύμφωνα με τη Nokia) και άλλοτε είναι απλώς... περίεργες.

Μέσω της πρώτης διαφήμισης, η Nokia τονίζει τις δυνατότητες θέασης του περιεχομένου στην οθόνη του Lumia 2520 ακόμη και κάτω από το δυνατό φως που έρχεται από τον ήλιο. Το σποτ κάνει σύγκριση με το iPad, το οποίο, σύμφωνα με τη διαφήμιση, δεν προσφέρει παρόμοιας ποιότητας αποτελέσματα, με τον ήρωα της διαφήμισης, ένα σκύλο, να μην μπορεί να παίξει με κανέναν χρήστη του tablet της Apple, λόγω αυτού του παράγοντα.




Η δεύτερη διαφήμιση είναι ακόμη πιο περίεργη. Σε αυτήν, ο πρωταγωνιστής πάει στο κομμωτήριο, αναζητώντας ένα υπέροχο κούρεμα. Αφού συναντήσει εκεί έναν «μυστήριο» κουρέα, πιάσει στα χέρια του το νέο tablet της Nokia και αρχίσει να το δουλεύει, το κούρεμα ξεκινάει μόνο του. Έτσι, με κάθε touch και swipe στην οθόνη της συσκευής, πέφτει και μια... ψαλιδιά στο κεφάλι του.

Μέσω άλλης της διαφήμισης για το Lumia 2520, η Nokia έχει δείξει πως το iPad μπορεί ακόμη και να κάνει τους άνδρες λιγότερο ενδιαφέροντες για τις γυναίκες.

Πως σας φαίνονται οι νέες διαφημίσεις της Nokia;





Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger