Έτοιμο το untethered jailbreak για το iOS 7

23 Δεκεμβρίου 2013

Καλά νέα σήμερα για κατόχους νεώτερων μοντέλων iPhone και iPad που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητες της συσκευής του με εγκατάσταση μη εγκεκριμένων εφαρμογών από την Apple, με το jailbreak για το iOS 7 να είναι από σήμερα διαθέσιμο.
Το πολυπόθητο jailbreak για την τελευταία έκδοση του iOS το
οποίο ανακοινώθηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες είναι δημιουργία της ομάδας evasi0n και υποστηρίζει ακόμα και την έκδοση 7.04 που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Είναι μάλιστα untethered κάτι που σημαίνει ότι τυχόν επανεκκινήσεις της iOS συσκευής στην οποία θα γίνει εγκατάσταση, δε θα επηρεάσει τη λειτουργία της συσκευής με αναγκαστική επανάληψη της διαδικασίας.

Η όλη διαδικασία είναι σύμφωνα με την ομάδα σχετικά εύκολη και δεν χρειάζεται περισσότερα από 5 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί ενώ υποστηρίζει όλα τα iPhone, iPad (Air), iPad mini και iPod Touch μοντέλα της Apple τα οποία έχουν εγκατεστημένη έκδοση του iOS 7 έως την έκδοση 7.04.

Όπως τα περισσότερα jailbreak εργαλεία, διατίθεται χωρίς χρέωση για Windows και OS X και παραδοσιακά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε backup της συσκευής τους πριν την έναρξη της διαδικασίας, με μερικές αναφορές να κάνουν λόγο για αρκετά προβλήματα.

 Site: Evasi0n Jailbreak via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger