Google και Apple εναντίον των κλώνων του Flappy Bird!

18 Μαρτίου 2014

Σου λέγαμε τις προάλλες για τον πανικό που γίνεται σε App Store και Google Marketplaceμε τους κλώνους του Flappy Bird (ξανάρχεται, τα ‘μαθες;) που ξεπηδούν κατά δεκάδες τη μέρα. Ε, τα μαντάτα έφτασαν (ελπίζουμε όχι από ‘μας) στα αφτιά Apple και Google και..
..κάπως έτσι οι δύο εταιρείες κήρυξαν τον πόλεμο ενάντια σε αυτές τις ξεδιάντροπες αντιγραφές!
Αρκετοί είναι εκείνοι οι developers (που, μεταξύ μας, για να τολμούν και να βγάζουν κλώνους του Flappy Bird θα πρέπει να θεωρούνται… ανθυποdevelopers) που αναφέρουν πως αμφότερες Google και Apple είτε δεν αδειοδοτούν, είτε «κατεβάζουν» απ’ τα μαγαζιά τους παιχνίδια-κλώνους του Flappy Bird! Την αρχή έκανε ο Κεν Κάρπεντερ της Mind Juice Media ο οποίος και παραπονέθηκε στο Twitter για το άκυρο που «έφαγε» το παιχνίδι τουFlappy Dragon από την Apple! Στο tweet του απάντησαν αρκετοί ακόμα developers και κάπως έτσι προκλήθηκε σούσουρο.
Εκπρόσωπος της Apple σύμφωνα με το The Verge υποστήριξε πως η εταιρεία δεν ρίχνει…χυλόπιτες σε παιχνίδια με τη λέξη «flappy» στον τίτλο τους, παρά μόνο σε τίτλους που αποσκοπούν στην «εξαπάτηση» των πελατών της. Παρ’ ότι η Google ακόμα δεν έχει πάρει θέση, ο ίδιος ο Κάρπεντερ είπε πως στην αιτιολόγηση της απόρριψης της εφαρμογής του, του εξηγήθηκε πως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί παραπλανητικά, άσχετα ή υπερβολικά keywords στις περιγραφές των apps του, τους τίτλους ή τα metadata τους.

Όσο και να χτυπιέται ο Κάρπεντερ, μεταξύ μας, εδώ το δίκιο το έχουν μάλλον οι Google και Apple. Άντε γιατί το κακό έχει παραγίνει με όλες αυτές τις ενοχλητικές κόπιες που έχουν τιγκάρει App Store και Google Marketplace! Ε, μα πια!

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger