Samsung Galaxy S III: Ενημερώνεται σε Android 4.4.2 KitKat την επόμενη εβδομάδα;

18 Μαρτίου 2014

R2w
Mια είδηση που προέρχεται από τη Samsung Mobile Αραβίας, κάνει χαρούμενους τους πελάτες της και κατόχους συσκευών Galaxy S ΙΙΙ, καθώς σε ερώτημα πελάτη για το εάν τελικά αναμένεται η διάθεση ενός νέου update σε 4.4 KitKat για το συγκεκριμένο..
..μοντέλο, η εκεί αντιπροσωπεία απάντησε θετικά και μάλιστα τόνισε πως αυτό ενδέχεται να συμβεί την επόμενη κιόλας εβδομάδα. 

Για τη διεθνή έκδοση του Samsung Galaxy S ΙΙΙ δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη ή πληροφορία, παρά μόνο οι προσπάθειες προγραμματιστών να παρέχουν τροποποιημένες εκδόσεις του Android 4.4 KitKat, φέρνοντας όσο το δυνατό πιο κοντά εμφανισιακά το λειτουργικό περιβάλλον χρήσης του S ΙΙΙ στην πρόσφατη έκδοση του Android. Ωστόσο, συνεχίζονται οι φήμες και αναφέρουν πως η επίσημη αναβάθμιση ετοιμάζεται, όμως δεν δίνονται πληροφορίες για το πότε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει, απλώς επιβεβαιώνονται άτυπα διαρροές του παρελθόντος, ότι το Samsung Galaxy S ΙΙΙ και παράλληλα το Galaxy Note ΙΙ, θα είναι δύο συσκευές της νοτιοκορεατικής εταιρείας που θα καθυστερήσουν αλλά θα λάβουν την ενημέρωση σε Android 4.4 KitKat στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου. 

Ενδείξεις για το εάν το S ΙΙΙ θα λάβει την ενημέρωση KitKat υπήρξαν και τον προηγούμενο μήνα, όπου τότε απλώς υποστήριζαν ότι μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αναβάθμισης για το μοντέλο Galaxy S4, έρχεται και η σειρά του προγενέστερου μοντέλου, αλλά αυτό δεν συνέβη κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2014, όπως υπόσχονταν κάποιοι εκείνη την περίοδο.

Εάν όντως ισχύσουν τα παραπάνω, τότε το Galaxy S ΙΙΙ με την νέα του αναβάθμιση θα βελτιωθεί σε αρκετά σημεία και θα δεχτεί πολλές προσθήκες, όπως νέα Google Apps, υποστήριξη της λειτουργίας Google tap-to-pay, κ.ά. 

Ελπίζουμε πως μετά την Αραβία να μην μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα για την πιθανή αναβάθμιση της συσκευής και στον υπόλοιπο κόσμο. 



[via] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger