Το δημοφιλές CCleaner κυκλοφόρησε σε beta για Android!

04 Απριλίου 2014

Όσοι χρησιμοποιούμε Windows, όλο και κάποια στιγμή συναντήσαμε μπροστά μας το πρόγραμμα CCleaner, το όνομα του οποίου προέρχεται από τις λέξεις Crap Cleaner.
Με απλά λόγια, το πρόγραμμα αυτό βοηθά κυρίως στην εκκαθάριση περιττών στοιχείων, όπως για παράδειγμα στην εκκαθάριση ιστορικού των browser, και στην ελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου στο σκληρό δίσκο.

Όπως μαθαίνουμε από το blog της Piriform, το CCleaner κάνει την εμφάνιση του και στο Android λειτουργικό, αρχικά σε beta έκδοση, δηλαδή δοκιμαστική. Οι έως τώρα λειτουργίες του μπορούν και βοηθούν στην εκκαθάριση περιττών στοιχείων (π.χ. ιστορικού των browsers, cache των apps, μητρώου των κλήσεων, SMS κλπ), στην απεγκατάσταση εφαρμογών και στην προβολή των πληροφοριών της CPU, της RAM, του αποθηκευτικού χώρου και της μπαταρίας.
Μπορεί κάποιες από τις έως τώρα λειτουργίες του να υπάρχουν ήδη στο Android, απλώς η εμφάνιση του σε έναν ενιαίο χώρο βοηθά το χρήστη. Στα μελλοντικά σχέδια της εφαρμογής υπάρχουν σκέψεις για λειτουργίες για rooted συσκευές, καθώς και καθαρισμό της μνήμης RAM.
Για εγκατάσταση του CCleaner σε Android, θα χρειαστεί πρώτα οι χρήστες να συμμετάσχουν στη beta community του CCleaner στο Google+ και στη συνέχεια να εγκαταστήσουν την εφαρμογή από τον εξής σύνδεσμο. Χωρίς συμμετοχή στη beta community, δε μπορεί να πραγματοποιηθεί εγκατάσταση.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger