Επίσημο ελληνικό τουρνουά League of Legends

04 Απριλίου 2014

Ανακοινώθηκε από την Riot Games.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Riot Games στο ελληνικό site του League of Legends, τον Μάιο θα ξεκινήσει στη χώρα μας το επίσημο τουρνουά LoL σε τέσσερα Internet Cafe! Η συνεργασία αφορά τα inSpot, Bits & Bytes, Battlenet και GNet.
Κάθε αλυσίδα Internet Cafe θα τρέξει ξεχωριστό τουρνουά και οι τέσσερις νικητές θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν σε τελικό κλειστό τουρνουά (κάτι σαν...Final Four) που θα διοργανωθεί από την Riot Games. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν σε πολλαπλά τουρνουά, αλλά αν κερδίσουν πολλές πρώτες θέσεις, τότε στα ημιτελικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μία θέση.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε όποιο τουρνουά θέλετε χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους:
Battlenet
Bits’n’Bytes
Gnet
Inspot
Θα υπάρχουν βραβεία για τους νικητές κάθε τουρνουά και φυσικά μεγάλο βραβείο για την νικήτρια ομάδα στο κλειστό τουρνουά League of Legends που θα διοργανώσει η Riot Games.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά, ρίξτε μια ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις.
Η προσπάθεια αυτή της Riot ίσως αποτελέσει τον προπομπό για την δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού ή παγκόσμιου πρωταθλήματος σε όλες τις χώρες, σε μια συνολική προσπάθεια να γίνει το League of Legends Ολυμπιακό Άθλημα. Το δημοφιλές MOBA έχει ήδη αναγνωριστεί ως επαγγελματικό άθλημα στην Αμερική και σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο τελευταίο link.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger