Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Το Driveclub κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου για PS4

30 Απριλίου 2014

Η Evolution Studios έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει το Driveclub ως launch-title για το PlayStation 4 για μεγάλο… διάστημα, αλλά επιτέλους η εταιρεία είχε μία σημαντική ανακοίνωση, που δεν ήταν άλλη από την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου.
Η Sony έχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι η σχεδόν ενός χρόνου καθυστέρηση οφειλόταν στο ότι η Evolution Studios χρειάστηκε να επανασχεδιάσει μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού ενώ κατά τη διαδικασία ανέλαβε νέος επικεφαλής στο τμήμα.

Σύμφωνα με τη Sony, το Driveclub είναι ένα "πειραγμένο" παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου όπου όλα όσα κάνετε στο δρόμο κερδίζουν ανταμοιβές για την ομάδα σας. Νίκη δεν σημαίνει απαραίτητα να περάσετε πρώτοι τη γραμμή τερματισμού – κάθε πρόκληση σάς παρέχει τη δυνατότητα να κερδίσετε κάτι για τη λέσχη σας. Το Driveclub έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά. Σκοπός είναι να αγωνίζεστε ο ένας για τον άλλο και να κερδίζετε ανταμοιβές μαζί. Και πάνω απ' όλα, να μοιράζεστε την εμπειρία κάθε αγώνα. Δημιουργεί έναν άρρηκτο σύνδεσμο με τους φίλους σας και σας επιτρέπει να μοιράζεστε πάντα τις εμπειρίες σας, να στέλνετε και να λαμβάνετε προκλήσεις και να διατηρείτε σε υψηλά επίπεδα τις επιδόσεις της ομάδας σας.

Η επιλογή της ημερομηνίας – Οκτωβρίου στην Αμερική, 8 Οκτωβρίου στην Ευρώπη- ίσως πάντως παίξει το ρόλο της γστις πωλήσεις του παιχνιδιού, τουλάχιστον κατά το πρώτο διάστημα, αφού την ίδια περίοδο περιμένουμε τα Alien: Isolation (7 Οκτωβρίου), Dragon Age: Inquisition (7 Οκτωβρίου), Middle-earth: Shadow of Mordor (7 Οκτωβρίου), Slylanders: Trap Team (10 Οκτωβρίου) και Batman: Arkham Knight (14 Οκτωβρίου). Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.



 Site: PlayStation 4-Driveclub
 Site: Engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger