Firefox OS 2.0: Ριζικές αλλαγές με πιο μοντέρνο στυλ

14 Απριλίου 2014

Η Mozilla- μήνες νωρίτερα- είχε υποσχεθεί πως το δικό της mobile λειτουργικό σύστημα, εν ονόματι Firefox OS, θα επανασχεδιαστεί και θα το δούμε αρκετά ανανεωμένο κατά την διάρκεια του έτους με αισθητικές αλλαγές κυρίως στο περιβάλλον εργασίας, κάτι
που άλλωστε μαρτυρούν και τα νέα αναρτημένα screenshots, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές προσφέροντας ένα πιο μοντέρνο στυλ. 

Στην έκδοση Firefox OS 2.0, υπάρχει ένα περιβάλλον εργασίας που υιοθετεί πολλές διαφάνειες και μια επίπεδη εμφάνιση σχεδόν πανομοιότυπη με το iOS 7 της Apple. Παρατηρώντας τις εικόνες παραπάνω, γίνεται αντιληπτό πως πράγματι υπάρχουν κοινά στοιχεία με την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς iOS, όπως η διάταξη εφαρμογών στο κεντρικό μενού του λειτουργικού, κ.ά. Ακόμη, φαντάζει ευκολότερη από πριν και η διαδικασία αναζήτησης στο EverythingMe. 

Το εάν αργεί ή όχι η ημερομηνία διάθεσης για την συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι κάτι που δεν έχει γίνει γνωστό, οπότε ελπίζουμε η αναμονή να μας δικαιώσει με το τελικό αποτέλεσμα. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger