Κλείδωμα ανά περιοχή για το Ευρωπαικό μοντέλο του Galaxy S5

14 Απριλίου 2014

Με στόχο τον περιορισμό των παραεισαγωγών εκτός Ευρώπης, η Samsung συνεχίζει την πολιτική που εγκαινίασε πέρσι με το Galaxy Note III, ενσωματώνοντας και στο Galaxy S5 κλείδωμα ανά περιοχή αν και με μια μικρή διαφορά.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές αλλά και με ότι αναφέρει η Κορεατική εταιρεία πάνω στη συσκευασία, η συσκευή μπορεί να ενεργοποιηθεί με μια οποιαδήποτε SIM κάρτα παρόχου φτάνει αυτός να προέρχεται από χώρα που ανήκει στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται εκτός από την Ελλάδα και η Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβατία και Κροατία. Στις υποστηριζόμενες χώρες περιλαμβάνονται ακόμα η Αλβανία, Ανδόρα, Λευκορωσία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σκόπια, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, 'Άγιος Μαρίνος, Σερβία και Βατικανό.

Αν το Galaxy S5 δεν είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο και προέρχεται από διαφορετική χώρα, τότε ο κάτοχος της για να την ξεκλειδώσει θα πρέπει να προχωρήσει σε 5λεπτη τηλεφωνική κλήση είτε εισερχόμενη είτε εξερχόμενη έχοντας όμως εγκατεστημένη στη συσκευή μια SIM κάρτα από Ευρωπαϊκό πάροχο.

 Site: AndroidCentral via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger