Διαμοιρασμός gameplay video στο YouTube απευθείας από το Xbox One

08 Απριλίου 2014

Ο διαμοιρασμός gameplay υλικού στο Xbox One μέσω του OneDrive δεν είναι και η καλύτερη λύση. Υπάρχει βεβαίως το Twitch, ωστόσο αναμφισβήτητα το YouTube είναι το μέρος στο οποίο οι περισσότεροι θέλουν να διαμοιράζονται τα βίντεο τους.
Δύο από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές στο Xbox One είναι οι Game DVR και Upload και η Microsoft θέλει να διευκολύνει σημαντικά τους χρήστες της νέας κονσόλας της.
Οι κάτοχοι του Xbox One, θα μπορούν να κάνουν επιτέλους κάτι τέτοιο μέσω ενός app update (η αναβάθμιση ενσωματώνει τα Game DVR και Upload με το YouTube), και θα μπορούν να μοιράζονται υλικό gameplay απευθείας στο κανάλι που διαθέτουν στο YouTube.

Μόλις καταφτάσει η δυνατότητα μέσω της ανάβάθμισης, ο χρήστης του Xbox One θα χρειαστεί να ενεργοποιήσει τα χαρακτηριστικά για social sharing (Share game clips” και Share on social network) στο μενού με τις ρυθμίσεις της κονσόλας.

 Site: Engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger