Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα εμφάνιση του Twitter προφίλ

08 Απριλίου 2014

Εδώ και καιρό έχουμε εντοπίσει τη νέα εμφάνιση του Twitter προφίλ, η οποία μάλιστα έπεσε στα χέρια μας και την ξεψαχνίσαμε. Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τη νέα εμφάνιση και μάλιστα η διάθεση της έχει ήδη ξεκινήσει για όλους τους χρήστες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από το blog του Twitter, ισχύει πως τα tweets τα οποία έχουν δεχτεί retweet ή favorite, γενικά engagement, θα εμφανίζονται με μεγαλύτερη γραμματοσειρά σε σχέση με αυτά χωρίς καθόλου engagement. Επίσης, φαίνεται πως η νέα εμφάνιση θα επιτρέψει σε όλους τους χρήστες να καρφιτσώσουν ένα από τα tweets τουςστο πάνω μέρος, έτσι ώστε αυτό να μη μετακινείται προς τα κάτω με δημιουργία νέων tweets.
Όσον αφορά το συνολικό περιεχόμενο, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν είτε το timeline του χρήστη με όλα τα tweets του, συμπεριλαμβανομένων των replies, εκείνων δηλαδή που ξεκινούν με mention (@username) χρήστη, είτε το timeline με τα tweets χωρίς τα replies. Τέλος, δεν ξεχνάμε τις μεγάλες αλλαγές στο μέγεθος των εικόνων και ειδικά της μεγάλης εικόνας header στο πάνω μέρος.
Θέλετε να επεξεργαστείτε περισσότερο τη νέα εμφάνιση του Twitter προφίλ; Δείτε το προφίλ της Michelle Obama.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger