Google: Μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις στη stock εφαρμογή της κάμερας

04 Απριλίου 2014

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως η Google επιθυμεί να βελτιώσει την εφαρμογή της κάμερας σε όλους τους τομείς. Η αλήθεια είναι πως, όλα αυτά τα χρόνια, θεωρείται η αχίλλειος πτέρνα των Nexus συσκευών.
Μόνο με το Nexus 5 είδαμε θετικά δείγματα επιδόσεων στον τομέα της φωτογραφίας, αλλά και πάλι δεν είναι στα επίπεδα του ανταγωνισμού. Ενός ανταγωνισμού, που έχει ξεφύγει σε αυτό τον τομέα, τόσο στον εσωτερικό ανταγωνισμό των android συσκευών, όσο και στα υπόλοιπα δύο δημοφιλή mobile λειτουργικά συστήματα (iOs και Windows Phone).

Εσωτερική πηγή της Google ενημέρωσε πως εδώ και καιρό, βρίσκεται υπό δοκιμές μια καινούργια και ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής της κάμερας, με φρέσκο UI, δυνατότητα εισαγωγής φίλτρων από τρίτους δημιουργούς εφαρμογών, εισαγωγή ενός εφέ που θολώνει το φόντο εστιάζοντας σε σημείο που επιθυμούμε (παρόμοιο με τις ανάλογες εφαρμογές των Lumia, HTC M8Xperia Z2Galaxy S5) και εμφανώς βελτιωμένα τα features Panorama και Photo Sphere (τα οποία έχουν εμφανώς κακή απόδοση αυτήν την στιγμή). Επίσης φαίνεται πως λύνεται και το πρόβλημα που άλλη εικόνα εμφανίζονταν στις συσκευές κατά την διάρκεια λήψης της φωτογραφίας και στο τέλος το τελικό αποτέλεσμα είχε «κομμένα» ορισμένα σημεία των άκρων της εικόνας.

Τις αλλαγές αυτές τις αναμένουμε στις Nexus συσκευές με την έλευση της 4.4.3, ενός update που έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, πως έρχεται από στιγμή σε στιγμή. Τα ευχάριστα νέα όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και η Google φαίνεται πως θα διαθέσει την default εφαρμογή της κάμερας στο Google Play, έτσι ώστε όλοι όσοι διαθέτουν συσκευή με έκδοση 4.4 και άνω να μπορούν να την δοκιμάσουν. Το θετικό είναι πως το feedback και τα bug reports που θα λάβει η Google με αυτό τον τρόπο θα αυξηθούν εκθετικά, αφήνοντας μας να ελπίζουμε πως η εφαρμογή αυτή θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger