HTC Desire 601: Αναβάθμιση σε Android KitKat και Sense 5.5

26 Απριλίου 2014

Στο Android KitKat μεταβαίνει σύντομα και το Desire 601, με την HTC Σιγκαπούρης σε νέα της ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook να ανακοινώνει και παράλληλα να πληροφορεί τους ιδιοκτήτες της συσκευής ότι από μέρα σε μέρα
θα λάβουν ειδοποίηση για την εγκατάσταση ενός νέου ενημερωμένου firmware.

Πραγματοποιώντας την λήψη του σχετικού update, το HTC Desire 601 αναβαθμίζεται στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android, 4.4.2 KitKat και συνάμα ανανεώνεται και το UI του τηλεφώνου περνώντας στην έκδοση Sense 5.5. Η ενημέρωση KitKat συμβάλλει στην αύξηση επιδόσεων του συστήματος γενικότερα, ενώ με την έκδοση Sense 5.5 προστίθενται νέα χαρακτηριστικά, όπως νέα εφαρμογή για την προβολή φωτογραφιών, ανανεωμένα Quick Setting, υποστήριξη λειτουργίας DND, βελτιωμένη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής, κ.ά. 

Όπως πολύ καλά ξέρουμε η συνολική διάθεση της νέας ενημέρωσης απαιτεί αναμονή, καθώς το πρόγραμμα αναβάθμισης είναι κάτι που ολοκληρώνεται σταδιακά, οπότε εντός των προσεχών εβδομάδων θα φθάσει σε κάθε Desire 601. 


[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger