Έτσι θα είναι το iOS 8. Το concept video που δείχνει (σχεδόν) την πραγματικότητα

26 Απριλίου 2014

Ένα νέo concept video του TechRadar "φαντάζεται" πώς ακριβώς μπορεί να είναι η επόμενη έκδοση του iOS 8, με βάση τις διάφορες αναφορές και διαρροές του προηγούμενου διαστήματος. Η επίδειξη γίνεται σε ένα -επίσης concept- νέο μεγαλύτερο iPhone .
Στο video βλέπουμε να "πρωταγωνιστεί" το Healthbook, μία από τις σημαντικότερες εφαρμογές του iOS 8, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, που παρουσιάζεται με μία σχεδίαση παρόμοια με του Passbook. Η εφαρμογή θα μπορούσε να συγχρονίζεται με το επερχόμενο iWatch της Apple συγκεντρώνοντας αρκετά χαρακτηριστικά που αφορούν health & fitness στοιχεία, όπως η μέτρηση των καρδιακών παλμών του χρήστη, του σαγχάρου στο αίμα, της ενυδάτωσης, της αρτηριακής πίεσης, του αναπνευστικού ρυθμού κ.ά. που θα υπολογίζονται από τους αισθητήρες του iWatch.
Άλλες εφαρμογές που εμφανίζονται και βασίζονται σε προηγούμενα reports αφορούν ταPreview, TextEdit και Tips, ενώ το παρόν δίνει και η φημολογούμενη συνεργασία του Siri με το Shazam.
Διαφορετικό είναι το interface των ειδοποιήσεων σε σχέση με το iOS 7, ενώ βλέπουμε και διάφορα στοιχεία σχετικά με την υποστήριξη του CarPlay και το DriveMode που κλειδώνει την οθόνη του iPhone όταν είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο.
Δείτε το video και "φανταστείτε" πώς μπορεί να είναι το iOS 8, ενόψει της παρουσίασης του που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο WWDC2014.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger