Huawei Ascend P7: Αποκαλύπτεται το Μάιο

08 Απριλίου 2014

Μια μικρή αναδρομή στο κοντινό μας παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του μήνα Φεβρουαρίου, μας υπενθυμίζει ότι τότε υπήρξαν κάποια πρώτα στοιχεία για το Huawei Ascend P7 το οποίο αν και περιμέναμε να αποκαλυφθεί στο MWC της..
..Βαρκελώνης, η εταιρεία τελικά δεν το «είχε μαζί της». Τώρα μαθαίνουμε ότι η συσκευή που θα αποτελέσει την επόμενη Android ναυαρχίδα των Κινέζων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Παρίσι στις 7 Μαΐου και μάλιστα έχουν ήδη σταλθεί οι σχετικές προσκλήσεις.

Μέχρι να το δούμε επίσημα από κάθε οπτική γωνία, έχουμε στην διάθεσή μας μερικές νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από το Γαλλικό Τύπο και απεικονίζουν μάλλον πρωτότυπο του νέου Ascend P7. Από ό,τι φαίνεται, θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών με τις απόψεις πολλών να διίστανται σχετικά με την ανάλυση αυτής, με άλλους να υποστηρίζουν πως θα υποστηρίζει 1080x1920 pixels και μια μερίδα άλλων εδικών σε θέματα τεχνολογίας, να κάνουν λόγο για ανάλυση στα 2560x1440. Αξιολογώντας τις εικόνες, συμπεραίνουμε πως η ανάλυση μάλλον θα είναι στα 1080p, αλλά τίποτα δεν εκλαμβάνουμε ως δεδομένο.

Αισθητικά μοιάζει υπερβολικά με τον προκάτοχό του και κάποιοι βρίσκουν ομοιότητες και με το Sony Xperia Z2, όπως την πανομοιότυπη διάταξη πλήκτρων στο πλάι της συσκευής, ενώ και το πλήκτρο ενεργοποίησης της κάμερας και ξεκλειδώματος της συσκευής είναι κοινό μεταξύ τους. Πίσω δεσπόζει μια επίπεδη γυαλιστερή επιφάνεια στην οποία μάλιστα υπάρχει έντονη αντανάκλαση.

Επίσης, δίνονται νέες πληροφορίες που κάνουν λόγο για την ενσωμάτωση του SoC Hi-Silicon με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,6 GHz (ίσως δούμε και octa-core CPU), RAM 2 GB και 16 GB αποθηκευτικό χώρο (δέχεται και κάρτα μνήμης microSD).

Στην οπίσθια και εμπρόσθα πλευρά θα υπάρχει από μία κάμερα με αισθητήρα στα 13 και 8 megapixel αντίστοιχα. Η μπαταρία του είναι στα 2460 mAh, τρέχει την έκδοση Android 4.4.2 με προσαρμοσμένο το Emotion UI της Huawei. 

Εδώ και λίγα 24ωρα η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα κέρδη της αυξήθηκαν και άγγιξαν άνοδο της τάξεως του 34,4%, η μεγαλύτερη αύξηση για την εταιρεία για τα τελευταία 4 χρόνια. 

Άραγε το νέο Asend P7 θα φέρει μεγαλύτερα ποσοστά εσόδων στην εταιρεία; Θα είναι ένα από τα πρώτα smartphone με οθόνη ανάλυσης 2K ή όχι; Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν κατά την διάρκεια του event στις 7 Μαΐου. 


[via] - [via] – [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger