Η Marvel ετοιμάζεται να βάλει τέλος σ' έναν πολύ αγαπημένο σούπερ ήρωα

27 Απριλίου 2014

Εμφανίστηκε το 1974, στο τεύχος 181 του The Incredible Hulk. Δημιουργοί του ήταν οι Len Wein και John Romita, Sr. και επί τέσσερις δεκαετίες αποτέλεσε ένα ίνδαλμα της ποπ κουλτούρας. Κι όμως η Marvel αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της απόσυρσης.

Ηρεμήστε, βασικά μιλάμε για το "χαρτί" και όχι την κινηματογραφική του πορεία. Και όχι για κάτι "μόνιμο".

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2014 θα κυκλοφορήσουν τα 4 τεύχη της μίνι σειράς, Death of Wolverine (γραμμένη από τον Charles Soule και σε εικονογράφηση του Steve McNiven), εκεί όπου η δράση του περίφημου Wolverine θα λάβει τέλος.
Φαίνεται η Marvel διαπίστωσε πως η υπερβολική έκθεση του χαρακτήρα από το βασικό του ρόλο στο X-Men franchise αλλά και τις σόλο κινηματογραφικές του εμφανίσεις, έχει γενικότερα ξεφτίσει το σασπένς του χαρακτήρα και έτσι αποφάσισε, έστω κι αν πρόκειται για το κόμικ, να τον "ξεκουράσει" λίγο. Και λέμε "ξεκουράσει" γιατί φυσικά ο "θάνατος" είναι πολύ σχετικός στα κόμις, αφού οι αναγεννήσεις είναι πολύ συνηθισμένες στο χώρο, με αμέτρητους σούπερ ήρωες να έχουν κάνει την επανεμφάνισή τους μετά από λίγο ή πολύ καιρό. Κάτι που έχει συμβεί με τους Superman, Batman, The Flash, Spiderman, The Punisher, κλπ. Λογικά απλώς θα κάνει ένα break και θα επανέλθει δριμύτερος.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger