Η Twitter γκάφα που ξεκίνησε από Αμερική και έφτασε Ελλάδα [#myELAS]

27 Απριλίου 2014

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο με τρεις μέρες, όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της στο Twitter μέσω του #myNYPD, ζητώντας από τους χρήστες να ανεβάσουν φωτογραφίες με τα μέλη της. Βέβαια, αντί για χαμόγελα
και θετικό αντίκτυπο, η κίνηση αυτή ενέπνευσε χιλιάδες χρήστες ώστε να ανεβάσουν tweets με εικόνες ντροπής για την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Και σαν να μη φτάνει που το όλο θέμα κατέληξε σε γκάφα της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, τελικά την «πλήρωσε» και η ΕΛ.ΑΣ., ή αλλιώς η Ελληνική Αστυνομία, αφού Έλληνες χρήστες δημιούργησαν το hashtag #myELAS και ακολούθησαν την ίδια τακτική με τους Αμερικάνους. Μάλιστα, το προηγούμενο hashtag κατάφερε να φιγουράρει για κάποιες ώρες στα Trends για την Ελλάδα.
Στη συνέχεια θα βρείτε μερικά από τα tweets τα οποία θεωρήθηκαν ως τα πιο δημοφιλή αυτού του ξεσπάσματος των Ελλήνων χρηστών του Twitter κατά της Ελληνικής Αστυνομίας.[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger