Ποιος πολιτικός κερδίζει τη μάχη των Social Media στο Δήμο Αθηναίων;

26 Απριλίου 2014

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και η Sidebar Monitor παρουσίασε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πορεία των υποψήφιων δημάρχων του δήμου Αθηναίων στα Social Media.
Οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν λάβει υποψηφιότητα είναι οι Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Κακλαμάνης, Σακελλαρίδης, Κασιδιάρης, Σοφιανός, Βαλλιανάτος και Καπερνάρος. Πάμε να δούμε τι ντόρο κατάφεραν να δημιουργήσουν ο καθένας, αλλά και όλοι μαζί, στα Social Media, από την 1η έως την 25η Απριλίου.

Ξεκινώντας με τις αναφορές, πρώτος με τεράστια διαφορά είναι ο Κασιδιάρης με 50.972 αναφορές και στη συνέχεια ακολουθεί ο Καμίνης, ο νυν δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, με13.881 αναφορές. Την τρίτη θέση κατακτά ο Σπηλιωτόπουλος με 9.888 αναφορές.
social media ekloges 2014
Αν ρίξουμε μία πιο αναλυτική ματιά στο τεράστιο προβάδισμα του Κασιδιάρη, κοιτώντας τις ημερομηνίες, συμπεραίνουμε πως το σύνολο των αναφορών του προέρχεται από το συμβάν με την υπόθεση Μπαλτάκου.
social media ekloges 2014
Από πού προέρχονται όλες αυτές οι αναφορές για τον κάθε υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Αθηναίων; Εκτός από τα παραπάνω νούμερα για κάθε υποψήφιο, συνολικά το 39% των αναφορών προέρχονται από το Twitter, το 36% από τα blogs, το 13% από το Facebook και το 12% από ειδησεογραφικά sites.
social media ekloges 2014
Συνεχίζοντας, κάτι το οποίο αναμέναμε, είναι πως τα αρνητικό αίσθημα σε όλους τους υποψήφιους κυριαρχεί του θετικού αισθήματος, με τον Ηλία Κασιδιάρη να είναι πρώτος στις αναφορές αρνητικών αισθημάτων και τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο να είναι πρώτος στις αναφορές θετικών αισθημάτων. Συνολικά, το 83% αντιστοιχεί στις αρνητικές αναφορές και μόλις το17% στις θετικές.
social media ekloges 2014
Για το τέλος έμειναν οι αναφορές κάθε υποψήφιου σύμφωνα με την ηλικία των χρηστών οι οποίοι τις δημιούργησαν. Πρώτος στους νέους είναι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ενώ στους μεγαλύτερης ηλικίας ψηφοφόρους πρώτος είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Μοιραστοίτε το :

1 σχόλιο:

  1. με τοσα φραγκα που σκανε οι τοπικες στους υπαλληλους μη πεφτεται απο τα συννεφααπο το αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger