To Facebook Messenger υποστηρίζει πλέον τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ίντερνετ!

04 Απριλίου 2014

Μετά την εξαγορά του WhatsApp από το Facebook, η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου έσπευσε να μας ενημερώσει πως τόσο το WhatsApp, όσο και το Facebook Messenger, θα παραμείνουν δύο ανεξάρτητες εφαρμογές.
Αυτό επιβεβαιώνουν και οι κινήσεις του Facebook, αφού μετά την προσθήκη των groups και της προώθησης μηνυμάτων, τώρα η εφαρμογή Messenger υποστηρίζει και τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ίντερνετ, ή αλλιώς λειτουργία VoIP.

Προηγουμένως, η λειτουργία των φωνητικών κλήσεων μέσω WiFi ή 3G/4G ήταν διαθέσιμη μονάχα για τους χρήστες από Αμερική, αλλά μετά το update στις εφαρμογές του FB Messenger για Android και για iOS, η λειτουργία έγινε διαθέσιμη σε όλους. Στην παραπάνω εικόνα, βλέπετε αριστερά την οθόνη κλήσης στις Android συσκευές και δεξιά την οθόνη κλήσης στις iOS συσκευές.
whatsapp calls voip
Τέλος, δεν ξεχνάμε πως και το WhatsApp αναμένεται σύντομα να αποκτήσει λειτουργία φωνητικών κλήσεων VoIP, και μάλιστα η παραπάνω εικόνα η οποία έχει διαρρεύσει και μοιάζει αρκετά στην αντίστοιχη του Facebook Messenger για iOS, μας αναφέρει πως δε θα αργήσουμε να δούμε τη λειτουργία να ανακοινώνεται.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger