Το 2017, 100 πελάτες της Volvo θα κυκλοφορούν με αυτόνομα οχήματα

05 Μαΐου 2014

To project “Drive Me” της εταιρείας Volvo –το οποίο περιλαμβάνει 100 αυτόνομα οχήματα της Volvo τα οποία κινούνται σε δημόσιους δρόμους σε καθημερινής συνθήκες οδήγησης- προχωράει με γρήγορους ρυθμούς.
Τα πρώτα δοκιμαστικά οχήματα, ήδη κυκλοφορούν σε πειραματικό επίπεδο στην πόλη Gothenburg στη Σουηδία.
“Τα δοκιμαστικά οχήματα είναι ικανά να χειρίζονται τη κίνηση, να προσαρμόζουν τη ταχύτητα τους ανάλογα με τις συνθήκες κ.ά. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και ο στόχος μας είναι τα τελικά αυτοκίνητα “Drive Me” να μπορούν να βγάλουν όλη τη δοκιμαστική διαδρομή σε υψηλή αυτόνομη λειτουργία. Η τεχνολογία που θα ονομαστεί “Autopilot”, δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να παραδώσει την οδήγηση στο όχημα, και το οποίο θα φροντίσει για όλες τις λειτουργίες οδήγησης” λέει ο Erik Coelingh, Technical Specialist στη Volvo Car Group.

Αυτό ωστόσο που καθιστά το project “Drive Me” μοναδικό, είναι ότι εμπλέκει όλους τους μεγάλους παίχτες: τη πολιτεία, τη νομοθεσία, τις αρχές μεταφορών, μία μεγάλη πόλη, ένα κατασκευαστή αυτοκινήτων και κανονικούς πελάτες. Όσο αφορά στους τελευταίους, το έτος 2017, θα οδηγούν 100 οχήματα σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης για 50 χιλιόμετρα σε επιλεγμένους δρόμους μέσα και έξω από το Gothenburg.

 Site: Kurzweilai via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger