Τα Google Glass διαθέσιμα και σε απλούς καταναλωτές στις ΗΠΑ

14 Μαΐου 2014

H Google ανακοίνωσε ότι τα Google Glass είναι διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών που μπορούν να επενδύσουν 1500 δολάρια.
Συνεχίζουμε να μιλάμε για τα "Google Glass Explorer" βεβαίως, και για το δοκιμαστικό
πρόγραμμα "Explorer" και όχι για κάποια καταναλωτική έκδοση του προϊόντος. Παλαιότερα, τα έξυπνα γυαλιά της Google ήταν διαθέσιμα μόνο σε developers ή σε προσωπικότητες που είχαν αναλάβει να προωθήσουν το προϊόν, ενώ μέσα στον Απρίλιο, η Google για μία μέρα είχε "ανοίξει" το σχετικό online shop και για απλούς χρήστες που ήθελαν να αποκτήσουν τα Google Glass.

Η εταιρεία αποφάσισε πρόσφατα να διαθέσει τα έξυπνα γυαλιά σε όλους όσους το επιθυμούν, αρκεί να είναι πάνω από 18 ετών και να μένουν στις ΗΠΑ, όπως αναφέραμε έναντι 1500 δολαρίων. Η Google εργάζεται ακόμα πάνω στο hardware και το software για να τελειοποιήσει τα έξυπνα γυαλιά της, με στόχο να διαθέσει κάποια στιγμή μία καταναλωτική έκδοση σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Για να ευχαριστήσει τους πρώτους "Explorers" δημοσιοποίησε το παρακάτω video.
 Site: Engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger