Samsung Galaxy SIII: Η πρώτη Android KitKat custom ROM είναι εδώ

14 Μαΐου 2014

Με μια ανακοίνωση πριν λίγες μέρες, η Samsung ανακοίνωνε ότι το Galaxy SΙΙΙ δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί στην έκδοση 4.4 KitKat του Android. Η κοινότητα των Android developers όμως από ό,τι φαίνεται πήρε την κατάσταση στα χέρια της και δημιούργησε ήδη την πρώτη
custom ROM της έκδοσης αυτής για το smartphone.

Όπως όλες οι custom ROM σε αυτό το στάδιο έχουν τα bugs τους, έτσι και σε αυτή συμβαίνει το ίδιο. Υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα σταθερότητας και ευχρηστίας, αλλά και κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής ίσως να μη λειτουργούν σωστά. Ακόμα, οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν και κάποια κολλήματα στη συσκευή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σιγά σιγά η νέα αυτή ROM θα τελειοποιηθεί μιας και το μέγεθος της κοινότητας είναι πολύ μεγάλο λόγω της επιτυχίας που είχε το Galaxy SIII στο αγοραστικό κοινό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Κορεάτικη εταιρεία θα μπορούσε να είχε κάνει και η ίδια το update και να λειτουργεί σωστά η KitKat στο Galaxy SIII με το μόνο που θα χρειαζόταν να γίνει είναι η αφαίρεση κάποιων χαρακτηριστικών. Θεωρητικά αυτό μπορεί να συμβεί αλλά πρακτικά υπάρχει πρόβλημα καθώς πιθανότατα κάποιοι χρήστες να χρειάζονται όλα τα χαρακτηριστικά του λειτουργικού. Βέβαια οι developers δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα οπότε κατάφεραν με τη διαγραφή ή απομάκρυνση κάποιων χαρακτηριστικών να την εγκαταστήσουν στη συσκευή μέσω της εσωτερικής μνήμης.

Να τονίσουμε ότι η Κορεάτικη εταιρεία ισχυρίστηκε ότι η συσκευή δεν αναβαθμίζεται λόγω προβλημάτων στη λειτουργία της που αφορούσαν την έλλειψη αρκετού χώρου στην εσωτερική μνήμη με τη KitKat εγκατεστημένη και λίγης RAM, αν και πολλοί θεωρούν ότι η Samsung θέλει να αναγκάσει τους κατόχους του SΙΙΙ να κινηθούν στην αγορά μια νεότερης συσκευής της εταιρείας.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger