Huawei Ascend G750. Το πρώτο οκταπύρηνο smartphone στην Ελλάδα με τιμή €299

21 Μαΐου 2014

Η Wind σε συνεργασία με την εταιρεία Huawei, έφερε το πρώτο οκταπύρηνο smartphone στη χώρα μας, το Huawei Ascend G750 με τιμή €299.
Το smartphone της Huawei βασίζεται στο οκταπύρηνο chipset της MediaTek, MTK6592 (υποσύστημα γραφικών Mali-450) με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz, το οποίο συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται έως και κατά 32GB. Διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS, ανάλυσης 720p. Ένα από τα πλεονεκτήματα του επίσης είναι ότι διαθέτει δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στην πρόσοψη του, διαθέτει κάμερα για βιντεοκλήσεις με αισθητήρα 5.0 Megapixels, ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels, η οποία συνοδεύεται από LED flash και μπορεί να τραβήξει video ανάλυσης 1080p.

Είναι εξοπλισμένο με WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth, microUSB2.0, σύστημα ήχου συμβατό με dts ενώ υποστηρίζει 3G δίκτυα. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.2 Jelly Bean και εφοδιάζεται με το περιβάλλον χρήσης της Huawei, Emotion UI.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger