Το iPhone 6 πιο λεπτό από ποτέ και με τα πλήκτρα του iPod touch; (φήμες)

03 Μαΐου 2014

Σε νέο βίντεο αυτών των ημερών, γίνεται μια άτυπη σύγκριση ανάμεσα στο iPhone 6 (σύμφωνα με τα leaks που έχουν κυκλοφορήσει κατά διαστήματα) και το iPod touch 5ης γενιάς. Άμεση διαπίστωση πως το επόμενο iPhone ταιριάζει πολύ με την αισθητική
του iPod touch και όπως εικάζεται, βάση υπολογισμών, θα έχει πάχος 6.1 χιλιοστών. 

Ταυτόχρονα, έχουμε και την διαρροή μιας νέας εικόνας από τα πλήκτρα έντασης που πιθανόν θα προσαρμοστούν στο πλάι της συσκευής και αν εξετάσει κανείς τα αντίστοιχα κουμπιά του iPhone 5S, στο νέο μοντέλο τα πλήκτρα έχουν διαφορετικό σχήμα, είναι ακόμη πιο ορθογώνια, εξαιρετικά λεπτά και τόσο μικροσκοπικά που όμως θα «δέσουν» ομοιόμορφα με αυτό το λεπτό σασί. Επιπλέον, η εξωτερική τους εμφάνιση θυμίζει πολύ τα αντίστοιχα πλήκτρα που υπάρχουν στο τελευταίο iPod touch.



Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι η Apple θα καταφέρει να χωρέσει όλα αυτά τα στοιχεία σε ένα τόσο λεπτό τηλέφωνο, αλλά κάθε μέρα κυκλοφορούν πολυάριθμες φήμες που υποστηρίζουν ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί. Τέλος, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το νέο iPhone με οθόνη 4.7 ιντσών και ίσως αργότερα εντός του έτους να δούμε και μια έκδοση των 5.5 ιντσών. 




[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger