Επιβεβαιώθηκε ότι έρχεται File Manager στα Windows Phone 8.1

03 Μαΐου 2014

Ο Joe Belfiore, Vice President of Windows and User Experience της Microsoft, στο “Ask Me Anything” στο Reddit επιβεβαίωσε ότι ένας πλήρης file manager έρχεται σύντομα στα Windows Phone 8.1.
Ήταν μία απλή ερώτηση: Γεια σας κ. Joe… υπάρχουν καθόλου σχέδια για file managers στα WP” και ο Joe Belfiore απάντησε με ενθουσιασμό επειδή δέχτηκε τη συγκεκριμένη ερώτηση, ενώ ζήτησε από τον χρήστη να του στείλει προσωπικό μήνυμα για να του στείλει ένα T-Shirt με το λογότυπο της Cortana.

Ο Belfiore απάντησε ότι αυτή τη περίοδο δοκιμάζει ένα file manager σε μερικά από τα κινητά του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται στο Windows Phone Store έως στο τέλος Μαϊου ενώ επιπλέον, μοιράστηκε με τους χρήστες του Reddit και μερικά screenshots που δείχνουν πως περίπου θα μοιάζει ο συγκεκριμένος file manager.

Η απουσία ενός κανονικού file manager από τα Windows Phone είναι ένα από τα σημεία που η Microsoft έχει δεχτεί κριτική από ειδικούς και χρήστες. Από ότι φαίνεται ωστόσο, η εταιρεία τελευταία ακούει, και το κυριότερο θέλει να ικανοποιεί, τις επιθυμίες των χρηστών.


Δημοσιευμένη Εικόνα


 Site: Reddit
 Site: PhoneArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger