LG G Pad 7.0: Αυτό είναι το μικρότερο tablet της σειράς G Pad

29 Μαΐου 2014

Το LG G Pad 7.0, είναι το μικρότερο tablet της εταιρίας που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα στην εμπορική έκθεση MedPi χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και τώρα διαρρέουν εικόνες από αυτήν στην τη Γαλλία. 


Στις φωτογραφίες που έχουν εμφανιστεί, το σώμα του νέου αυτού μικρού tablet της LG, φαίνεται πως φέρει έναν περίεργο σχεδιασμό και σε αντίθεση με το G Pad 8.3, το νέο Pad 7.0 δεν φέρει μεταλλικά στοιχεία, αντιθέτως είναι φτιαγμένο από πλαστικό, η υποδοχή microSD είναι τοποθετημένη ψηλά και ο χρήστης που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μια πρώτη ανεπίσημη παρουσίαση αυτού του νέου προϊόντος, τονίζει πως τα ηχεία που βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής στην πίσω πλευρά δεν έχουν τοποθετηθεί σε ιδιαίτερα εργονομική θέση, γιατί πολύ απλά το χέρι «κλείνει» τα ηχεία, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα.

Προηγούμενες διαρροές βασισμένες σε ανεπίσημα στοιχεία, μιλάνε για ένα υποδεέστερο μοντέλο σε τεχνικά χαρακτηριστικά έναντι του G Pad, με οθόνη ανάλυσης 1280 x 800 pixels, SoC Snapdragon 400 με τετραπύρηνο επεξεργαστή με 1 GB RAM και 8 GB χωρητικότητα, σε αντίθεση με την ανάλυση οθόνης στα 1920 x 1200 και το SoC Snapdragon 600 που βρίσκουμε στο G Pad 8.3.

Nέο G Pad 7.0 θα κυκλοφορήσει σε δύο βασικές αποχρώσεις: Σε λευκό και μαύρο. Αναμένουμε την επίσημη παρουσίασή του για περαιτέρω πληροφορίες!

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger