LG G3: Αυτά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του (φήμες)

22 Μαΐου 2014

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην προγραμματισμένη παρουσίαση του LG G3, απομένουν λιγότερο από 5 ημέρες αλλά όπως συνέβη και με το G2, έτσι και τώρα με το G3 πληθαίνουν οι πληροφορίες έστω και τα τελευταία 24ωρα λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του.

Πιο ειδικά, το GSMArena ανάρτησε εικόνες από ένα εσωτερικό event της εταιρίας στην Κορέα και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν επίσημα πολλά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής αφήνοντας τις εικασίες στην άκρη.

Αξιοσημείωτο όλων είναι πως το G3 τελικά όντως θα είναι από τα πρώτα smartphone με οθόνη IPS ευκρίνειας QHD, δικαιώνοντας πολλούς με τις προβλέψεις τους περί αυτού του χαρακτηριστικού. 

Πέρα από την οθόνη, το νέο high-end smartphone της LG έρχεται εφοδιασμένο με quad-core Snapdragon 801, 3GB LPDDR3 RAM, 32GB εσωτερική μνήμη (δεν υπάρχουν πληροφορίες για microSD) και 13MP εξωτερική κάμερα με το βελτιωμένο OIS (Optical Image Stabilization), αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh και πιθανή υποστήριξη πολλαπλών τύπων δικτύων LTE. Δεν δίνονται πολλές λεπτομέρειες για τις ακριβείς δυνατότητες των δύο καμερών της συσκευής, αλλά δόθηκε η πληροφορία πως η εμπρόσθια κάμερα θα φέρει ενισχυμένo selfie mode. Tο LG G3 θα διαθέτει και ακτίνα laser για να διευκολύνει τους χρήστες στην εστίαση της συσκευής κατά τις νυχτερινές λήψεις και πιθανολογείται πως θα είναι πολύ πιο γρήγορη η συσκευή σε αυτή την λειτουργία της αυτόματης εστίασης συγκριτικά με το G2.

Τέλος, το νέο LG G3 θα έχει εξωτερικό ηχείο 1watt (ανώτερο από αυτό που τοποθετήθηκε στο G2), οι διαστάσεις του είναι 146.3x74.6x8.9 χιλιοστά, τρέχει την έκδοση Android 4.4 και θα διατίθεται στα εξής χρώματα: Μαύρο μεταλλικό, λευκό και χρυσό. 


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger