Έρχεται το PS4 Slim;!

22 Μαΐου 2014

Η αλήθεια είναι πως το PS4 της έχει κάτσει θεσπέσια της Sony. Με την κονσόλα της να πουλά σαν ζεστά ψωμάκια, η ιαπωνική εταιρεία βλέπει το κοινό της να αυξάνεται διαρκώς και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Τι σημαίνει αυτό; Πως στη Sony έχουν την ηρεμία και
την ψυχική ανάταση που απαιτείται για να δουλέψουν με την ησυχία τους στη νέα έκδοση του PS4, αν τουλάχιστον ισχύουν οι καταχωρήσεις της στο site του Υπουργείου Επικοινωνιών της Ινδονησίας!
Όπως αναφέρει το VG247, πρόκειται για δύο καταχωρήσεις που αφορούν νέα μοντέλα PS3 και PS4. Αναφορικά με το δεύτερο, αναφέρεται αριθμός μοντέλου CUH-1106A, την ώρα που η ασιατική βερσιόν του PS4 έχει τον CUH-1006A, γεγονός που προδίδει (;) ένα νέο μοντέλο της κονσόλας. Μη βιαστείς να φαντασιωθείς PS4 Slim πάντως αφού, χωρίς να αποκλείεται κιόλας κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να μιλάμε απλά για νεότερο μοντέλο χωρίς τέτοιες κοσμοϊστορικές αλλαγές. Μία από τα ίδια και για το PS3 με την καταχώρηση να αναφέρει για αριθμό μοντέλου τον CECH-4306CH την ώρα που το Super Slim PS3 έχει τον CECH-4001A.
Όπως και να ‘χει, η E3 πλησιάζει οπότε οι απαντήσεις στα ερωτήματα που λογικά θα σου έχουν δημιουργηθεί έρχονται…
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger