Σύντομα κυκλοφορούν τα Lifeband Touch και HeartRate Earphones από την LG

14 Μαΐου 2014

Η LG ανακοίνωσε ότι σύντομα θα διαθέσει τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη και στην Ασία, δύο νέες "φορετές" συσκευές με τις ονομασίες LG Lifeband Touch και HeartRate Earphones.
Το Lifeband Touch είχε ανακοινωθεί λίγο πριν ξεκινήσει η έκθεση CES και πρόκειται για ένα περικάρπιο με οθόνη OLED 0.9 ιντσών και Bluetooth 4.0 που ενσωματώνει μπαταρία 90mAh και προσφέρει αυτονομία περίπου 5 ημερών. Πρόκειται για μία συσκευή που ουσιαστικά παρακολουθεί τη πρόοδο της φυσικής κατάστασης του χρήστη του, ενώ επιπλέον παρέχει ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα και επιτρέπει τη διαχείριση της μουσικής.

Το LG Lifeband λειτουργεί απρόσκοπτα με Android ή iOS συσκευές μέσω της εφαρμογής LG Fitness, και είναι συμβατό με εφαρμογές τρίτων όπως τα Runkeeper, MapMyFitness και MyFitnessPal.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Lifeband Touch Key:
Οθόνη: 0.9 ιντσών OLED (128 x 32 pixels)
Μπαταρία: 90mAh
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.0
Μέγεθος: 196mm (XL) / 181mm (L) / 166mm (M)
Βάρος: 53.1g(XL) / 50.1g(L) / 49.9g(M)

Τα HeartRate Earphones είναι ένα ενδιαφέρον προϊόν, το οποίο μετράει την ροή του αίματος χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία της LG με την ονομασία PerformTek. Η LG ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία μέτρησης της ροής του αίματος μέσω των αφτιών είναι η πιο αποτελεσματική για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών. Τα ακουστικά έρχονται σε συνδυασμό με ένα Bluetooth clip-on και είναι συμβατά με το Lifeband Touch.

Χρησιμοποιώντας τα ακουστικά σε συνδυασμό με το LG Fitness app, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα επίπεδα οξυγόνου και τους σφυγμούς τους κατά τη διάρκεια της άσκησης. Στις 18 Μαΐου και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ ενώ λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Heart Rate Earphones:
Μπαταρία: 200mAh
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 3.0
Διαστάσεις: 46 x 33 x 17mm
Βάρος: 26.7g (Earphones) / 18g (Medallion)
Άλλα: Hands Free Call, Voice Guide

 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger