Δημόσια συγνώμη από τη Samsung, για τις συνθήκες εργασίας που οδήγησαν σε θανάτους

14 Μαΐου 2014

Η Samsung παραδέχτηκε ότι δεν ανταποκρίθηκε αρκετά γρήγορα για να αντιμετωπίσει τους θανάτους και τις ασθένειες των εργαζόμενων της στα εργοστάσια κατασκευής ημιαγωγών που διαθέτει στην Ν.Κορέα.
Σύμφωνα με αναφορά του Yonhap News, μετά από μία σειρά ατυχημάτων (διαρροές επικίνδυνων αερίων κ.ά) στις εγκαταστάσεις παραγωγής chips της εταιρείας καθώς και μετά από σχετική δικαστική διαμάχη για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, οι οποίες ενδέχεται να έχουν προκαλέσει λευχαιμία και άλλες ανίατες ασθένειες σε περισσότερους από 50 υπαλλήλους της, ο CEO της Samsung, Kwon Oh-hyun, εξέδωσε επίσημη απολογία: "Θα έπρεπε να είχαμε φροντίσει να διευθετήσουμε το θέμα νωρίτερα" παραδέχτηκε. "Είμαστε συντετριμένοι που δεν καταφέραμε να το κάνουμε πράξη και θέλω να εκφράσω τη βαθιά μας συγνώμη".

Η Samsung θα αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων και όσων έχουν ασθενήσει ενώ σκοπεύει να φέρει ένα εξωτερικό οργανισμό για να κάνει επιθεωρήσεις στα εργοστάσια ημιαγωγών της ώστε να εξασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων της για να προλάβει την εμφάνιση παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

 Site: Engadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger