Για να παρακάμψεις τη lock screen στο iOS 7.1.1 αρκεί να το ζητήσεις... ευγενικά

05 Μαΐου 2014

Από ότι φαίνεται, μπορεί κάποιος να παρακάμψει την οθόνη κλειδώματος στο iPhone 5s που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, iOS 7.1.1 απλώς ζητώντας το... από τη Siri.
Στην οθόνη κλειδώματος του iPhone 5s μπορείτε -εφόσον η Siri είναι ενεργοποιημένη- να ζητήσετε από τη Siri να σας δείξει τις επαφές. Η Siri, θα ζητήσει -και πολύ σωστά- τον κωδικό για να ξεκλειδώσετε το κινητό πρώτα. Αντί ωστόσο να βάλετε τον κωδικό, μπορείτε να της ζητήσετε να σας βοηθήσει να κάνετε μία κλήση. Και τότε είναι που γίνεται λιγότερο απαιτητική.

Αυτό το κόλπο, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να πλοηγηθεί ανέμεσα στις επαφές, να δει τηλεφωνικά νούμερα ή ακόμα και να πραγματοποιήσει κάποια κλήση. Ο Sherif Hashim ο οποίος ανακάλυψε το κενό ασφαλείας, ισχυρίζεται ότι υπάρχει επίσης ένας εύκολος τρόπος για να επεξεργαστεί, να αντιγράψει ή να διαμοιραστεί τις επαφές, ή ακόμα και να στείλει μήνυμα ή email, αν και δεν μοιράστηκε δημοσίως τον τρόπο στο παρακάτω video. Ο Hashim συνιστά να απενεργοποιήσετε τη Siri, ωσότου η Apple διορθώσει το πρόβλημα.




 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger