HTC Desire 816: Τώρα διαθέσιμο και στην Ευρώπη με τιμή 295 ευρώ

04 Μαΐου 2014

Ξέρουμε ότι η HTC δεν δείχνει μόνο την προσοχή της στην ναυαρχίδα της One M8 αλλά συνεχίζει να βγάζει smartphone και σε άλλες κατηγορίες. Ένα από αυτά είναι και το HTC Desire 816 που το γνωρίσαμε τον περασμένο Φεβρουάριο στην MWC της Βαρκελώνης.


Αρχικά το 816 κυκλοφόρησε στην Κίνα και τώρα είναι έτοιμο να έρθει και προς Ευρώπη, κάνοντας την αρχή από την Ρουμανία και σταδιακά θα φθάσει σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Αναλυτικότερα, η dual-SIM έκδοση του HTC Desire 816 που θα κοσμεί τα ράφια καταστημάτων της Ρουμανίας σε λίγες ημέρες, θα φέρει τιμή στα 295 ευρώ, όμως δεν είναι γνωστό εάν η δίκαρτη αυτή έκδοση θα πωλείται και σε άλλες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. 

Κλείνοντας, να ξαναπούμε για άλλη μία φορά, ότι το HTC Desire 816 έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης HD 1280x720pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.6GHz, μνήμη RAM 1.5GB, ψηφιακή κάμερα 13MP και δεύτερη κάμερα εμπρός στα 5MP. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 8GB, με επιλογή επέκταση αυτούς μέσω κάρτας microSD. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger