Samsung Galaxy S III: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android KitKat από την Αμερική

06 Μαΐου 2014

Android 4.4 KitKat για το συγκεκριμένο μοντέλο και φυσικά δεν θα είναι μονάχα οι πολίτες των ΗΠΑ οι τυχεροί, καθώς έπεται η σειρά και άλλων χρηστών από διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Το αρχείο της νέας ενημέρωσης εμφανίζεται με την κωδικό ονομασία
L710VPUCND8, η διάθεσή της ξεκίνησε με τους χρήστες να περιμένουν μια αναβάθμιση των λειτουργιών της συσκευής τους. 

Τα γενικά χαρακτηριστικά του Android KitKat μιλούν για βελτιωμένη διάρκεια στην μπαταρία σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις, προσθήκη της δυνατότητας εκτύπωσης μέσω Wi-Fi, κ.ά, ελπίζοντας πως το Galaxy SΙΙΙ θα αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά που θα συμβάλλουν στην καλύτερη απόδοσή του γενικότερα. 

Βέβαια το παράδειγμα της Sprint θέλουν να ακολουθήσουν και άλλοι πάροχοι τηλεπικοινωνιών πέρα των ΗΠΑ, αλλά το ερώτημα είναι εάν η Samsung έχει σχέδια να διαθέσει το νέο update για την διεθνή έκδοση του Galaxy S3. Το Android 4.3 Jelly Bean ήταν η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση της συσκευής που δόθηκε προς κυκλοφορία παγκοσμίως και ίσως να ήταν άδικο τώρα για τους πελάτες της Νοτιοκορεάτικης εταιρίας να αγνοήσει το ενδεχόμενο επέκτασης αυτού του προγράμματος αναβάθμισης και για την διεθνή έκδοση του μοντέλου Galaxy S3.

Mέχρι και σήμερα, υπενθυμίζουμε πως η έκδοση KitKat έχει κυκλοφορήσει για συσκευές της Samsung με έτος κατασκευής το 2013, δηλαδή για μοντέλα όπως είναι το Galaxy Note 3, Galaxy S4, Galaxy S4 Active (στις ΗΠΑ), το Galaxy Note 2 (στη Γαλλία και την Ινδία) και Galaxy Note 10.1 (2014 Edition). Νέο firmware ετοιμάζεται και για τα Galaxy S4 Mini, S4 Zoom, Galaxy Note 2, Galaxy S3 Mini, Galaxy Mega, Galaxy Light καθώς και για τρία tablets, το Galaxy Note 8.0, Note 10.1 και Galaxy Tab 3.

Εσείς τι θα θέλατε να αλλάξει στην συσκευή σας κατόπιν εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης του Android;

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger