Sony Xperia Z3: Με μεταλλική κατασκευή και εμπορική διάθεση τον Αύγουστο; (φήμη)

22 Μαΐου 2014

Ένα εξάμηνο μετά την εμφάνιση του Sony Xperia Z1, είδαμε το αμέσως επόμενο αναβαθμισμένο μοντέλο, το Xperia Z2 που προσφάτως φιγουράρισε και στην δική μας σελίδα σε review και από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει και πολύ η εταιρία να μας
παρουσιάσει και το Sony Xperia Z3. H γιαπωνέζικη εταιρία φαίνεται πως δεν αφήνει σε ησυχία τους μηχανικούς της και σύμφωνα με πηγές το Z3 θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο, δηλαδή φαίνεται να τηρείται το χρονοδιάγραμμα ανακοινώσεων για νέα μοντέλα ανά έξι μήνες.

Οι παρακάτω φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο, αποκαλύπτουν ότι η νέα συσκευή πιθανότατα θα έχει μεταλλικό πλαίσιο με PVD επικάλυψη, με την οποία και παρέχεται περισσότερη ανθεκτικότητα στην διάβρωση, τις πιθανές πτώσεις και στις ανεπιθύμητες γρατσουνιές. Επίσης, θα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

Η πηγή που εξασφάλισε αυτή την συλλογή φωτογραφιών του επερχόμενου Xperia Z3, αναφέρει ότι η Sony αγνοεί την τάση των QHD οθονών, επιλέγοντας αντί αυτής της τεχνολογίας μια "συμβατική" οθόνη ευκρίνειας 1080p. Λοιπές πληροφορίες περί του εσωτερικού του, κάνουν λόγο για τοποθέτηση ενός Snapdragon 805 στα 2.7GHz, 3GB RAM και εξωτερική κάμερα 20.7MP. To κατά πόσο θα αποτελέσει μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το Sony Xperia Z2 δεν το γνωρίζουμε, αλλά όλοι περιμένουν να δουν το τι ακριβώς ετοιμάζει η Sony. 

[via]  [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger