To The Amazing Spider-Man 2 έκανε πρεμιέρα, δες ότι πρέπει να ξέρεις

02 Μαΐου 2014

Δείτε παρακάτω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 1 Μαΐου.


Αυτή η φράση συνοδεύει την επιστροφή του Spider-Man και μας εισάγει σε μια
νέα, πιο εκρηκτική φάση του πιο αξιαγάπητου ήρωα της Marvel. Η παραγωγή της δεύτερης ταινίας του The Amazing Spider-Man βρίσκει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον Marc Webb παρέα με την ξεχωριστή χημεία του Andrew Garfield και της Emma Stone. Μαζί τους ο Jamie Foxx, ο Dane DeHaan και ο Paul Giamatti.
Το μείγμα είναι πολλά υποσχόμενο σε ένα αξιοθαύμαστα ξεχωριστό χολιγουντιανό blockbuster που τα έχει όλα: καταιγιστική δράση, καρτουνίστικη διάθεσή, έρωτα, συγκίνηση και γέλιο.


Η Σκάρλετ Γιόχανσον, μελαχρινή αυτή τη φορά, υποδύεται ένα εξωγήινο πλάσμα , το οποίο κατεβαίνει στη Γη με τη μορφή μιας γοητευτικής και αισθησιακής γυναίκας.
Με φόντο τους απομονωμένους αυτοκινητόδρομους της Σκωτίας, μoναδικός της στόχος είναι να “ψαρεύει” ανυποψίαστους άνδρες που κάνουν auto-stop και να τους μεταφέρει στον πλανήτη της, όπου το ανθρώπινο κρέας θεωρείται λιχουδιά!

Σύντομα όμως, αρχίζει να δένεται συναισθηματικά με τους γήινους, κάτι το οποίο θα τη φέρει σε σύγκρουση με το είδος της. Λίγο road movie, λίγο επιστημονικής φαντασίας και λίγο… αληθινή, πρόκειται για μια ταινία που μας δείχνει πως θα βλέπαμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός εξωγήινου.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger